Jag säger bara det

Det är en evig tur att vi inte har en särskilt lättväckt unge just nu! Det lyxiga, tjocka vintertäcket som jag plockade upp från källaren härom dagen, prasslar såååå hysteriskt att det baske mig skulle kunna störa grannen! Ska man prata i nattens mörker, gäller det att ligga blick stilla för att fras och prassel ska avta så att man hör vad den andre säger... . Men det är värt det, för det landar likt en underbar, varm, ombonad, fluffig värld runt mig i denna kyliga vinter! 

Vår lilla gosunge är väl härdad av mitt ihärdiga snoozande på mornarna, haha! I morse ville hon inte gå upp. Hon vaknade självmant ovanligt tidigt (vilket är typ 7 för oss i bortskämda familjen!), pep och grät och ville sova mera. "Är det morron? Neeeej! Jag vill sova mera, jag vill sova när det är riktig kväääääll!" Vad säger man? JAG MED.

Vi sprang upp för ett morgontoabesök och kurade sen ihop oss igen och kramades under det tjocka flufftäcket en stund! Det får aldrig vara för bråttom för att hinna en mys-stund! Tårar torkades, ögon blinkades igång och livsandarna tilläts vakna. Aaaaahhhh.

Nu har jag just lunch-pausat på nya fina sushirestaurangen Kao på söder. Tillät mig att lockas iväg av några kollegor - matlådan kan väl ligga till sig nån dag till? Nu jobb jobb jobb igen!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Måste fråga en sak. Hur långa är skidorna ni köpte till Frida? Vi funderar på att köpa såna till E när hon fyller 3(!) på torsdag. :)

2010-01-26 @ 22:17:05
Postat av: Jenny E

Marielle: Jag läste mig till att skidorna ska vara 5-15 cm längre än barnet. Jag TROR att Fridas skidor är 105 cm, vi hade tänkt köpa 110 cm för att de skulle "räcka längre" men det fanns inte. (Om jag nu minns rätt!)



Stort GRATTIS till E! =D

2010-01-27 @ 09:35:28
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Tack för hjälpen! Vi hade tänkt oss 110 cm men det verkar bara finnas på Stadium i Göteborg. Närmast oss finns det bara 100 cm. Vi får helt enkelt fundera lite till...

2010-01-27 @ 21:10:35

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0