Resan norrut i bilder

Nu har jag börjat rassla i alla foton från Östersundstrippen. Det går inte så fort, när man vill hinna annat och den lediga tiden liksom är slut. Men jag portionerar väl ut dem allt eftersom! Gissar att det inte är SÅ många av er som liksom sitter och håller andan i väntan precis, haha.

Här kommer en liten bildradda från vår uppresa. Frida "flyttade in" hos barnfamiljen intill (mamma, dotter på 7 år, son på 3 år) och försökte vara med och leka med allt de tog fram under typ hälften av resan. Men ibland lyckades vi låna tillbaka henne...


Redo för avresa! Frida bar sin egen ryggsäck med leksaker.

 


Snikade in sig på nån slags dator hos 7-åringen intill. Lycka!

 


Klistra, klistra, klistra. I rader och grupperingar ska det vara, ordning och reda!

 


Fruktstund med favvisarna clementin och vindruvor, mmmm.

 


Pixiböcker - bäst på resan! Små, lätta och smidiga att släpa men ändå innehållsrika!

 


Frida kollar på den vintriga utsikten. Tåg på dagtid är roligt!


Vi kom fram smidigt, en halvtimme försenade men det gjorde inget. Det gick toppenbra att åka tåg. Faktiskt. Fråga är om vi inte slår till på det fler gånger, även om det INTE är dåligt väglag? Vem vet. Får börja bygga muskler för packningskånkande bara, haha!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad mysigt det ser ut!!! E vill också åka tåg, får se om vi hinner med det före hon får syskon. Har pratat om det sen i somras och än har vi inte kommit iväg... Det är så mysigt när de packar sin lilla väska för att åka iväg nånstans, om så bara för att åka till morfar en liten stund!



PS. Hur mycket packning blev det? Anständigt eller vårdslöst mycket? ;)

2010-01-11 @ 20:45:17
Postat av: Jenny E

Marielle: Tja, ganska oanständigt. En handväska, en stooor ryggsäck, två bagar/trunkar, en "sköt-axel-väska", en handväska, en liten leksaksfylld ryggsäck. Och en tung och stor bilbarnstol! Puh. Men täckkläder och fleeceplagg väger i alla fall inte bly, alltid något. Haha!

2010-01-12 @ 00:23:40
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Jenny E

Just ja, när vi åkte upp hade vi ju en julklappspåse också...

2010-01-12 @ 00:24:04
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: wenche

Vi har ju pratat om det där med packning ju!! =)

2010-01-12 @ 17:29:33
Postat av: Helen K

Hej!! Å vilken fridfull tågtripp ni verkar ha haft. Du kan inte ana hur många gånger jag har åkt tåg till Östersund. Med 1 barn+ mycket packning, med 1 barn+1 barn i magen+mycket packning + väääldigt mycket illamående på x2000, med 1 barn på ståbräda+ 1 barn i vagn+snökaos+hoppa av i Brunflo för att tåget står stilla. Med 2 barn+tågstopp som innebar komma fram med taxi kl 24.00 på natten. Så har mina Östersundstrippar sett ut. Varje gång har jag sagt:aldrig mer tåg!! Och kallt? Ja Östersund är alltid kallt, sommar som vinter. Men det är en mysig stad!!

2010-01-13 @ 21:15:53
Postat av: Jenny E

Wenche: Vi har ju det. Fast jag jag ta råd av som som glömmer att ta med en enda blöja? Hmmm... ;-)



Helen: Det lät som om vi hade tur med resan, haha. Har åkt en gång förut när Frida var pytt och vad jag minns gick det också bra, faktiskt.

2010-01-13 @ 22:07:33
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0