Semesterstängt - se till höger!

Nu packas det för fullt här. Läggs i högar, plockas bort, sorteras om. Suckas. Jag kollar på Facebook om nån av mina kontakter i Östersund kan låna ut en bilstol - vår är SJUKT stor och tung att ta med känner jag... Frida somnade ganska sent (för nån timme sedan) och jag stökar omkring i alla hörn. Hoppar från blomvattning till packhögar till kylrensning till tvättvikning.

Ja, just ja - vi åker till ett icke-datoriserat hem, gott folk. Och jag har inte kommit mig för att skaffa mobilt internet. Bloggen kommer därför att slumra stilla under veckan. Små uppdateringar via Twitter kan dock trilla in under sökrutan i högerspalten, så håll utkik där alla nyfikna! Sen återkommer jag med bilder och babbel så småningom. Ungefär samtidigt som min läsa-ikapp-på-internet-abstinens slår till, hahaha.

Nu sticker vi iväg och när vi kommer hem säger det bara poff och så har de sista lediga dagarna gått de också. Det är bara att inse att som vanligt blev sjuttioelva av de där "Nu ska jag minsann hinna"-projekten inte av den här ledigheten heller. Skafferiet och kylen är inte heller nu genomgångna och rensade, garderoben fortfarande full av kläder jag inte kan ha, hallen full av stök... Ja, ni vet. Men äsch, vad gör det om hundra år!

Nu ska jag ducka dator och TV och fokusera på väskor och packstök!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0