Toatryck

Jag känner mig ganska matt, trött och uttömd idag. Eller jag gjorde i alla fall det när jag kom till jobbet, när jag sedan dök in i alla sysslor så blåste det bort litegrand. Och nu är det lunchpaus, puh.

Jag har avverkat två låååånga pass toakamp med dottern. Ett igår kväll, typ 45 minuter på toan med bokläsning, potttvång och en mestadels vääääldigt gråtande unge. Ett i morse, med tusen och ett försök både före och efter frukost. Jag valde att flexa från jobbet en stund för att hinna få henne att bajsa - det kändes viktigt efter två rejält gnälliga dagar både hemma och och på dagis. Men nej, ansträngningarna var resultatlösa tyvärr. Stackars dagispersonal! De får ännu en gnällsmoster-session.

Egentligen är det inte hela världen, det här - det tar bara så mycket onödig kraft! Kanske dags att ringa läkaren igen och kolla om uroterapeuten har några råd som kan hjälpa oss vidare?

/Jenny

Komplettering senare:
HALLELUJA! Ungen ringde mitt i ett möte och kvitterskrattade i luren - hon har bajjat på pottan på dagis! Vi kan andas ut för denna gång - intresseklubben antecknar väl? Hihi.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det handlar en hel del om bajs här hemma med så kan förstå din glädje :)

2010-01-15 @ 15:30:11
URL: http://bokmamma.blogspot.com/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0