Bröllopsdagen

Jag vaknade trist nog med rackarns ont i ryggen och huvudet, så det blev en ganska seg förmiddag hemma för oss tjejer medan pappan åkte och golfade en skvätt. Sedan velade vi hit och dit - men till slut slog vi till på ett beslut. Jag packade fika, käk till Frida, lite extra kläder och regnjackor etc, och så hoppade vi in i bilen och drog åt nordväst.

Vi såg alltså kronprinsessparets vigsel på storbilds-TV i Wij Trädgårdar i Ockelbo. Det var vanvettigt varmt (just under ceremonin var det strååååålande sol!) och alldeles gräsligt lerigt, men väldigt stämningsfullt! Publiken utbrast i ett stort glatt jubel och tjohoo när bygdesonen Daniel sa JA, när Viktoria sa detsamma hurrades det igen och så poppades champagnekorkar både här och där!


Det vackra brudparet under vigseln, på storbildsskärm i Ockelbo.


Jag och Frida kollar bröllopet (och ja, omgivningen är konstgjort
suddig, av hänsyn till folk som inte valt att synas på Internet...).


Vi blev kvar i Wij Trädgårdar tills det var natti natti-dags för Frida. Vad bra ordnat det var allting, och massor av folk! Himla trevligt. Vi såg flera sällskap i finaste finstassen - och såklart en svensexa med den blivande brudgummen (riktigt bra) utklädd till drottning Silvia. Han gick runt och vinkade till folket, haha. Vi hann kolla in lite artister också, även om vi bara hörde några av dem när vi kollade in shoppingen medan regnet öste ned en sväng.


Det blev en del tårtor kvär efter tårtserveringen (som vi missade).
Ingen som ska gifta sig imorrn? Skulle tro att dessa är billiga...



Picknick-middag för lilla stjärnan.


Flaggviftande firartjejen börjar bli trött...


...och till sist hängde hon mest på pappans axel.


Kallt blev det också på kvällskvisten! Picnick-filten kom till nytta.

Hej svejs regnet, Molly Sandén, Joakim Cans, Breghagen, Lillbab¨s och alla andra!


Sedan vi kom hem runt 21-snåret har vi (nåja, mest jag) kollat in midagen och festen på SVT och fällt en del tårar, både vid pappa Westlings tal och inte minst vid Daniels tal. Sååå fint!

Imorgon skippar vi sista simningen, för ett besök på Fjärran höjder-badet med kusinerna och faster A. Trevligt! Vi har förresten precis beslutat oss för att ta ett uppehåll med simningen i början av hösten också, så får vi se sedan. Förhoppningsvis ska Frida kunna få prova t.ex.dans eller gymnastik eller något annat istället ett tag.

Nu är det natt. Frida har begärt att få sova bredvid mig i vår säng hela natten (så som trenden varit förr, när jag varit hemifrån några dagar), så min onda rygg  blir nog inte bättre till imnorrn heller. Kanske lite bastu kan hjälpa?

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0