Tillfälligt avbrott

Idag har vi varit på nöjesresa på jobbet. DGA-gruppen (Den Goda Arbetsplatsen) ordnar en personalresa en gång om året - i år inföll resan på en heeeelt fantastiskt solig och lagom varm dag! Vädret kunde inte ha varit mer perfekt. Härligt.

Vi åkte buss till fina Forsa Forngård en bit väster om Hudiksvall, fick information om gården och tid att kika runt i de fyra husen. Rullade sedan vidare till lilla ön Storholmen och ET Tours himla trevliga anläggning där. Efter en jättegod utelunch stack några på fiske, andra på femkamp och vissa på tipspromenad (så även jag!).


Framme vid Forsa Forngård!


Brunnen inne på "tunet".


"Barnrummet" i storgården.


Se vilken vacker bok. Eller är det ett album? Man fick inte röra sakerna...



Vackert väder, beundrar utsikten över gärdsgården mot sjön.


Mot nästa evenemang - ET tours på Storholmen


Där var det trivsamt, verkligen!



Kanske njuta lite bastutunna och utomhusdusch?


Buffékäk i solen - detta är bara tilltugget!


Det var så trevligt ordnat så!


Rolig taknock


En badade frivilligt (men förvånande), en höll på att trilla i (men klarade sig), och alla fick garanterat mer än ett myggbett... Gött! Jag har haft en riktigt skön dag.


/Jenny

Kommentarer
Postat av: Sara

Det kan man kalla personalresa! Vi ska också iväg snart vilket jag ser fram emot med fasa... Ifjol fick vi ta egna bilar (utan bensinersättning) till Dannero. Där fick vi gå runt på stallgården och sedan betala vår egen lunch á la skolrestaurang (två rätter att välja på i stora kantiner). En sak är säker: Det kan inte bli värre än i fjol ;o)

2010-06-03 @ 19:44:12
URL: http://skruttisar.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0