Gör om, gör rätt

Åh, vad det är uppfriskande med en biokväll! Nu har vi dessutom hämtat upp renduschad, sovande trollunge (bra jobbat och TACK!) och rasslat på plats här hemma.

Filmen A-Team var rätt bra tyckte jag. Man väntar sig action, fart och fläkt och får just det. Det serveras pangpang i rejäl dos, explosionerna avlöser varandra och den är just sådär medryckande händelserik och orealistisk som underhållande actionfilmer ska vara. Ibland är det i och för sig nästan svårt att hinna med i svängarna, och lite väl högt ljud. Tur att vi inte satt på främsta raden, då hade vi fått träningsvärk av att flacka hit och dit med blicken! Jag såg aldrig TV-serien A-Team, så jag har ingen uppfattning om ifall filmen är i linje med originalet. Men betyget är hur som helst Godkänt.

Vadå? Varför vi såg A-Team? Och inte Karate Kid?
Host, host, harkel, host, hm. Eeeeeehhh....

Den föreställningen var visst NÄSTA måndag.

En ganska snopen upptäckt att göra, när vi stod redo med godis i handen och var på väg in i salongen. Men två småbarnsföräldrar som fixat barnvakt och jäktat från jobbet låter minsann inte ett sådant tillfälle gå dem ur händerna - det fanns ju fler filmer. Så... Nu har vi sett A-Team, alltså - OCH har en ny biodejt om en vecka!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0