Buzzador-bjussning av Dove-duschkräm

Jag är buzzador, vilket innebär att man ibland får prova olika varor och tjänster gratis, dela med sig i bekantskapskretsen och sedan lämna sin egen och andras ärliga åsikter om produkten. Man får chans att prova nya saker (gratis, som sagt) och ett bra tillfälle att socialisera lite med omgivningen, den enda motprestationen är rapporten jag ska lämna efteråt.

Förra veckan kom ett paket med duschkrämer från Dove. Den här gången ingick en stor duschkrämsflaska till mig, och ganska stora provflaskor att dela ut till de jag skulle "buzza" till, kul! Det är roligare när de FÅR något ordentligt, tycker jag.


Uppställt på skrivbordet för utdelning!


Härom dagen delade jag ut proverna på jobbet och berättade om duschkrämen, Dove VisibleCare. Det finns två sorter, Softening och Renewing, och den senare var den vi fick prova nu. De som fått prover, ska återkomma med synpunkter och åsikter om en-två veckor. Direkt fick jag dock kommentarer om at den luktade gott!

Enligt Dove ska man känna en tydligt mjukare hud inom en veckan och se synbar skillnad inom tre veckor! (Är man inte nöjd får man pengarna tillbaka - men man kan ju bara undra hur många som orkar skicka in kvittot för detta?) Men en tydlig skillnad på huden tror jag mest märks om man inte brukar smörja in sig efter duschen (vilket jag alltid gör).


Jag piggade upp fackmötet med att dela ut duschkräm - sedan snackade vi samarbetsavtal.


När jag provat den hemma, konstaterade jag att den nog hamnat i rätt hushåll - jag har nämligen även Dove deo (både roll-on och stick) och Dove silk hudkräm på burk! Är mycket nöjd även med dessa produkter. Och VisibleCare kommer jag nog att köpa självmant framöver också, den var jätteskön! Krämig och härlig!

Vill du också bli buzzador? Lämna en kommentar här med mailadress och namn (eller kontakta mig på annat sätt, om vi känner varandra), så fixar jag en inbjudan!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0