Egentid

Frida pallade med förskoledagen finfint, inga sjukrester som störde enligt personalen. (Ja, jag ringde och frågade. Ville pejla jobbsäkerheten en smula...) Hon hade till och med gjort nummer två på pottan! Heja bästa ungen! Det går faktiskt rätt bra med den där toa-biten nu, såååå otroligt skönt. Eller toa och toa... Blöjan är ofta inblandad, men det är okej. Vi håller tummarna att trenden fortsätter!

Hur som helst. Ungen är frisk och jag jobbade idag. Tjolahopp.

Farmorn och farfarn ryckte än en gång in och avlastade med hämtning av liten busgumma från förskolan (tack!!!). Själv stack jag till frisören. Njöt av toning och inpackning och klippning, skööööönt! Efteråt var jag bara hem och vände en kortis för att byta om till träningskläder. Jag hann precis få hem min lilla skatt (och den store, såklart!). Lyckades få mysigt pusskalas och bananätning i knäet, sedan virvlade jag ut för en timme rumpshaking på Dans Afro! Det var roligare idag, annan instruktör, högre ljud, mildare belysnnig och så.

Nu: tröttmössan på. Lååångt ned över ögonen. Godnatt!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: C.W

Kan vi inte få en bild på håret =)

2010-03-16 @ 20:22:28
Postat av: Jenny E

C.W: Jag hann inte med att fota när det var nytt och finfint stylat, sedan stack jag ju och svettades bort frippan. Men nån dag när jag är tillfreds med kalufsen, kommer säkert en bild. =) Just idag - not so much, haha!

2010-03-16 @ 23:20:35
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0