Glaaaad, ledig, skön påsk!

Se på tusan. Det tycks bli påsk i år också! Trots att jag kände mig så "felfasad" nyss. Efter kvällens insats står pyntet åtminstone halvvägs framme och vårblommorna har gjort entré. Life is good!

Nu har vi en liten förgätmigej i näverkruka (som Frida valt ut), en härlig tulpanbukett pyntad med ägg på pinnar, fjädrar, ginst och videkvistar i (som jag ville ha) och ris med videkvistar i som ska "fjädras" imorgon och placeras utanför entrédörren (som pappan ville ha, men som inte får bo inne eftersom jag inte tål björkris inne utan att bli snuvig och ögonkliig). När vi dessutom fått undan lite av allt crap som ligger och skräpar på borden överallt, blir det nog riktigt fint.

Jag som liksom inte riktigt fattat att påsken var så nära, fick fart på stämningen igår. Då var det nämligen påsklunch på dagis, och alla barn som ville fick klä ut sig. Frida sa ända tills hon somnade kvällen innan, att hon skulle klä ut sig till "Sankta Lucia", haha. Men i morse plötsligt var påskkärring det enda rätta ändå. Så här söt blev den lilla blomman efter en hektisk extra-kvart på morgonkvisten!





När jag hämtade Frida på förskolan, hade hon fortfarande hela påskutstyrseln på sig. Nästan. "Jag tröttnade på sjaletten, mamma." Inte konstigt, vem orkar ha en sjalett på sig hela dagen?! Haha. Men vi fyllde i några bleknade fräknar, drog på sjaletten igen och åkte till farmorn och farfarn för att presentera Gävles charmigaste lilla kärring.



Frida ringer på dörren. "Jag tror det ska bli spännande, det här!"



Hos farmors väntade en kasse med ärvda kläder efter kusinerna.
Västen passade redan nu - det blev påskkärring i hippiestil av det!


Ha nu en riktigt skön påskhelg där ute i tillvaron! Här blir det hemmaliv, ingen släkttripp detta år. Synd på så många bonuslediga dagar, men samtidigt skönt att inte packa och jäkta iväg utan bara kunna vila ikapp lite och skrota runt. Vi startar bekvämt med halvdag för mig och Frida imorrn (tyvärr inte för pappan) och sedan leeeedigt. Har dessutom fått en middagsinbjudan till farmorn och farfarn imorgon kväll, lyx! Fridas faster A med familj kommer, så det ser vi fram emot.

Glöm inte att släppa ned axlarna och andas nu!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken söt påskkärring! E var inte intresserad av att klä ut sig, "jag har sankta lucia-kläder bara ju!" Hon hade on i örat tidigare idag så det var inte aktuellt att fråga igen. Men nu är hon piggare och sover hon gott i natt kan man ju göra ett nytt försök imorgon...



Glad påsk!

2010-04-01 @ 21:27:17

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0