Gosgumma

Idag har Frida varit en riktig mystjej. Kramig, full av ömma ord och tillmötesgående (mer än vanligt, i alla fall). Och detta trots att vi hade inte mindre än TRE ärenden att fixa efter dagis! Hon var konstant klängig, gossjuk och söt. Nästan så plats "sitta-nära-kramig" att jag (lätt paranoid) väntar mig att hon ska ha feber imorgon!

Jag och lillgrynet har passat på att prata lite om att hon måste våga berätta när hon gör något tok, eller om någon annan gör något tok. Hon verkar på något vis ha blivit lite skrajsig för det på sistone! Jag har berättat flera gånger idag (och förr) hur bra jag tycker att hon är på så mycket, hur duktig hon är, att hon kan mycket - de misstag hon gör är så få! Att jag är stolt över att vara hennes mamma. Att hon är världsbäst. Kanske kan det hjälpa lite i alla fall?

Ikväll har jag suttit som en annan telefondåre och koordinerat alla mina kontakter mellan jobbmobilen och den privata - imorgon ska jag nämligen byta både SIM-kort och själva telefonen på jobbet! Nya avtal, nya leverantörer.

Gonatt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0