Hälsa och sjukdom

Idag hämtade farmorn Frida på förskolan, och sedan hämtade pappa hos farmorn. Själv rullade jag hem från jobbet i vettig tid, käkade, svidade om till träningskläder och gick på ryggpass på Friskis! Heja mig, det är synnerligen välbehövligt att röra på "volangerna" där bak på ryggtavlan. Vad är det ordspåket säger... "En gång är ingen gång, men två gånger är en vana"? Man kan ju hoppas det! Känns jätteskönt att vara igång.


Ååååh heeej, kom igen, ta iiiii nu!


När jag kom hem, satt pappan vid köksbordet och åt middag. Frida låg i sängen, sov djupt och var varm som en kamin! Attsingens. Den där förutspådda febern som vi slapp igår, dröjde en extra dag bara. Termometer har visat som mest 38,4 hittills. Hon har dessutom eländes ont i halsen, stackaren! Hon har redan vaknat och storgråtit en gång ikväll, men vägrade ta alvedon. Jag ville inte tvinga henne heller, utan avvaktar hur sömnen artar sig resten av natten... Lite isglass gick ned, sedan slocknade hon igen. Pluttan.

VAB imorrn alltså. Jag har mailat lite människor och avblåst diverse jobbgrejor, så det känns uppstyrt och skönt. Nu är det bara förskolan som ska meddelas imorrn!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Stackars liten! Visst är det konstigt att man kan ana sjuksomar innan de ens kommer, är det nåt som förändrar en i samband med förlossningen eller? Föräldrainstinkt är det väl iaf, även om den är feltajmad ibland ;)

2010-03-12 @ 00:24:43

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0