Nattsudderi

Flickorna i familjen ägnar sig idag åt olika former av nattsudderi.

Jag och Frida fick lov att åka ett ärende efter dagis. Lilla I hemma hos familjen A har faslig krupp, de hade varit en ambulansvända in på sjukhus inatt till och med. Stackars! Vi handlade några tunga saker de behövde och levererade vid dörren, tillsammans med ett litet krya-på-dig-paket till sjuklingen. Usch, hoppas hon (likaväl som mamman och pappan) piggar på sig snart och får krafterna tillbaka!

Efter denna lilla extratur, åkte vi till Kao sushibar och beställde MASSOR av sushi. En hungrig pappa mötte upp, sedan åkte vi hem och mumsade. Sent, men välförtjänt och sååå gott! Det är många som blir väldigt snopna över att sushi är en Frida-favvo, haha. Hon har snobbiga stadsvanor, den här ungen!

Där satt Frida och smaskade nöjt, samtidigt som hon kollade på "dansprogrammet med de vackra kjolarna" och ooooh-ade och aaaaaah-ade över allt färgglatt, glittrigt och blankt de hade på sig i början av Let´s dance-finalen. Efter sushin skulle de sedvanliga ostkrokarna intas, tyckte Frida. Hon kämpade på, men vindade nästan med ögonen av trötthet! Så till sist var det kvällning och nattning som gällde. Efter en snabb pappa-läst saga, somnade hon ovaggad framför TV:n bredvid mig klockan 21. Inte konstigt att det gick lätt, hon vaknade klockan 6 i morse!

Själv har jag nattsuddat i sällskap av vampyrer och varulvar - ser filmen New Moon. Återlämning imorgon kväll ger sen nattning idag! Det är ingen film som går att se på när Frida är vaken, nämligen... Och jag var ju  bara tvungen att bita på naglarna för Claudia Gallis skull i dansen först. (Tyvärr hjälpte ju inte det!)

Sambon? Honom är det (sov)ordning på. Han fick magknip efter att ha typ inhalerat en avsevärd mängd sushi - vi snackar mannen som kan få i sig en jättemiddagsportion under introt till House! (sant exempel...) - och stöp i säng. Han slocknade, sov i tre timmar, var uppe nån timme eller så och somnade sedan igen. Sicken snarkfabrik!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0