Ovanligt ospännande

Känner mig grå grå grååå och har inget att skriva idag. Fler verkar vara inne i samma mood, för på jobbet har vi pratat om demens och frågor om döden de senaste fikarasterna... Haha, livat! Fast det är ju intressanta saker.

Efter dagis åkte vi till Konsum Eken, för att hämta ut ett paket och handla. Jag är Buzzador, och nu kom det en packe duschkrämer från Dove som ska provas och spridas! Den låter väldigt härlig så det ska bli trevligt! Sedan var det bara att anta utmaningen att ta mig upp och hem med två fullpackade papperskassar (varav den ena med trasigt handtag), en plastkasse, en datorväska, en handväska, en väska med blöjpaket + paket i och en dagisryggsäck. HJÄLP! Jag tog lill-vagnen till hjälp men OJ vilken pärs det var! Lägg då till en knatte som definitivt kan ta jobb som mistlur, bara för att hon själv inte fick åka vagn...

Frida har babblat på hysteriskt idag som vanligt. När vi kom hem från förskolan, var det ju rätt mörkt i lägenheten. Plötsligt störtade Frida in i vardagsrummet och tog tag i dock-barnvagnen. "Men OJ mamma, de här ÄLSKAR inte mörker, de är INTE så fötjussta i mörker mamma!" Dockorna räddades ur mörkrets monsterkäftar, lamporna tändes och vi gick vidare till matfix och kvällning.

Nu mina vänner, somnar jag vid datorn i stort sett. Hörs imorrn istället!!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0