Framme!

Den här dagen kändes lite som ett maratonlopp. Låååång och jobbig. Stressigt som sjuttsingen på jobbet, inställt förskolerådsmöte som gav luft för jäkt-jobbsfokus istället, och fjoff iväg till farmorn och farfarn för hämtning. Svettigt mest hela tiden, har varit toksommarvarmt idag (fortfarande 17 grader ute på sena natten!). Kånka saker från bilen och hem, kissnödig, huuungrig. Natta energisk unge - SEN blev det till sist mat för blodsockerkänsliga mamman! =)

Konstaterar i alla fall att pappan är friskare nu, men den lilla sötnosingen känns varm istället. Alltid är det något. Sovrumsfönstret är på glänt, men Frida är ändå lite svettig. Lättare feber. Sannolikheten är stor att en eller flera nog blir hemma imorgon med... Vi får väl se hur det artar sig mot morgondagen!

Ikväll har jag knappat lite arbete hemma också, men ändå hann jag INTE jobba klart det jag tänkt (läs: det jag måste...) göra. Huvudet väger 100 kilo och ögonen tycks dras igen som om det finns en magnet. Men äääääsch. Det får gå ändå!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0