Sköna maj kom...

...mest med regn. Många skurar idag. Nånstans i en liten lucka då det såg ut att växla till finväder, åkte vi till landet för att ge farmorn present och fika loss. Men vi fick kura mycket inomhus, regnet öste ned mellan varven. Frida och kusinerna lekte dock lite ute en stund - förstas besöket för oss sedan det blev så pass snöfritt som det är nu. När vi rullade in med bilen på tomten, utropade Frida "Det är SOMMAR på landet nu, ingen snö! Och jag såg BLOMMOR, mamma!"



Nytt, nytt, nytt - jacka, brallor, skor, vantar, mössa. Tadaaaa!



Frida lyssnade lite selektivt på varningarna och fick nästan ett fiskedrag i fingret!



Mamman och dottern, utomhusglada!




När grabbsen skulle slå på vattnet i huset, grävde de i en liten brunn.
Då dök en stel, dval-liknande övervintrande padda upp! Blä. Men coolt.


Efter några timmar på landet, åkte vi tillbaka in till stan. Vi hade turen att bli bortskämda med bjudmiddag hos farmorn och farfarn (tack!), så Frida hann leka kurragömma och busbrottning med kusinerna ett bra tag till. Sedan rullade vi hem med en toktrött liten fröken närmare klockan nio. Frida slocknade i bilen i ett huj, och vi stannade till på videobutiken och hyrde film - Avatar, och två andra (ni vet, 3 för 120 kr och behåll dem en vecka...).

Vi har sedan upplevt Avatar under kvällen - för den däringa filmen säger man nog inte bara att man ser. Det låter för platt! Den är maffig. Och lång. Till sist blev vi för trötta, så 45 minuter upplevelse är kvar att ta sig an, haha.

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0