Tjall på linjen

Har försökt att ladda över foton från kameran till datorn sjuttiofjorton gånger ikväll nu - det går INTE. Morr. Tro om det är en tillfällig hicka, eller om någon kontaktväg i kameran, datorn eller sladden är kaputt? Dumma.

Här händer i och för sig inget spännande. Familjen sover sedan drygt tre timmar, den nu hostiga och hesa pappan (som blivit sämre igen) lade sig strax efter lillstjärnan. Jag hann precis hem efter träningen för att hinna läsa om Lotta på Bråkmakargatan och pussa barnkinder och sjunga sovsånger. 

Ikväll slocknade Frida tätt inlindad med en bebisfilt hon fått av farmorn när hon bara var en liten räka. Hon drabbades av akut snutte-sug och den hon föredrar var i tvätten. Då plockade jag fram en plysch- och bomullsfilt med liten bebishuva på. Den tryckte hon nöjd ned på huvudet, snurrade in händerna i resten och somnade sedan gott.

(...och hade kameran samarbetat hade ni fått se bildbevis på detta...)



Det här mina vänner, är att sova GOTT!


Nu har jag plöjt dagens serieutbud i videoform - Ugly Betty, Desperate Housewifes och Cougar Town. Medan de pågick på riktigt, duschade jag och pratade med min Stockholmsfaster och hennes man (som fyller år idag).

Tjing tjing!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0