Trött och nött...

...var jag igår. Somnade med Frida vid nattningen, rasslade upp en stund senare men kom liksom aldrig riktigt i fas för bloggning. Började knappa, men när datorn hängde sig vid intankning av foton fram kameran gav jag upp och såg det som ett tecken på sänggående. Gäääsp.

Frida i sin tur var trött i morse hon, det gick baske mig inte att väcka jäntungen! Tjugo minuter innan frukosten börjar på dagis (dvs när vi borde vara på väg till bilen...) fick jag äntligen upp henne. Sedan gick allt i superduperrekordfart vill jag lova! Kissa, borsta tänder, av med pyjamas, på med kläder och SWOOOSH ut genom dörren!

Frida är jättemammig just nu, särskilt vid nattningen och morgonlämningen på förskolan. Efter en sådan raketmorgon som idag, märktes det tydligt - hon hade väl knappt hunnit förstå att hon var vaken liksom... "Jag vill vara med diiiiig" säger hon, darrar med underläppen och klänger sig fast. Igår var jag tvungen att lämna henne eländigt ledsen, idag lyckades kompisen J avleda och jag såg den lilla morgonrufsiga kalufsen ge sig in till frukostmackorna innan jag stack. Skönt!

Nu är det lunchtajm. Sedan möten och kurs på em, sedan hämtning av lillpärla, sedan snabb middag - sedan ska jag rassla runt min lekamen under ett ryggpass på Friskis ikväll!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Kan mammigheten ha med åldern att göra? E är också väldigt mammig och har varit det sedan i vintras... Det har ju INTE blivit enklare sen hon fick syskon om man säger så :( Får väl leta i mina böcker om barns utveckling kanske och se om det står nåt om mammighet samtidigt som trotsperiod pågår och - som grädde på moset - man blir storasyster. Låter psykologiskt komplicerat... Synd att jag inte jobbat med små barn på åratal!

2010-05-26 @ 01:14:52
Postat av: Sara

Jag funderar på detsamma! G är också otrooooligt mammig. Jag kan knappt gå ut ur rummet innan han ropar: Mamma, var är du? ;o)

2010-05-26 @ 22:09:45
URL: http://skruttisar.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0