En dag på jobbet

Idag utdelas GULDMEDALJ till världens tålmodigaste unge! Frida har varit med mig på jobbet hela dagen. Det är bra jobbat rent generellt - lägg sedan till att hon har eländes-ögon och inte är på topp. Men hon trallade ändå på, klistrade, ritade, kollade DVD och skötte sig faktiskt riktigt snyggt, tycker jag. Vi skulle bara stanna ett par timmar hade jag tänkt, men det gick så bra att vi blev kvar. Heja Frida!


Frida "jobbar" och är så nöjd med det!



Svullna röda ögon - på förmiddagen när det fortfarande var riktigt BRA alltså.


Nu på kvällen hade Frida nog lite smygfeber, men tidigare idag var hon feberfri och förvånansvärt i bra form faktiskt. Ögonen blev dock betydligt sämre mot sena eftermiddagen och kvällen, särskilt det öga som var rätt besvärsfritt igår. Kladdigt, rinnigt, svullet, ömt och tårigt. Stackars skrutt! Jag har tvättat öga och händer och handspritat PLENTY idag.

Eftersom "startögat" var något bättre idag, är hoppet någorlunda gott om en hyfsad morgondag där båda ögonen börjar bättra sig. Imorgon kommer snälla farmorn hit och barnvaktar sötnosen, medan pappan jobbar och jag jobbreser. Imorgon väntar nämligen en arbetstripp till Västerås. Fast just nu är det tokblåst och snöyra här, så jag håller tummen att SJ och busslinjerna från Uppsala pallar trycket...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0