Mygghelvetet

Igår natt vaknade jag vid tvåtiden och trodde jag skulle få en psykiskt sammanbrott. På allvar. Det kliade så obegripligt, överjäkligt mycket på mina ben att jag höll på att blir fullkomligt GALEN!

Det finns mygg här. MÅNGA.
Och det är varmt här. MYCKET.

Kombinationen gör att man får många myggbett, eftersom det är liiiite svårt att klä sig heltäckande på kvällarna (i alla fall för varma mig). Betten kliar så att man kan förlora förståndet. Gaaah. Inatt gastade jag lätt panikslaget: Jag vill HEM nu! Det är november och kallt och ingen förbannad mygg, nu vill jag HEEEEM!


Fridas ena ben härom kvällen. INTE skönt, kan jag lova!


Frida och jag får en massa bett hela tiden, trots att vi använder myggstift duktigt. Frida är tack och lov obegripligt duktig på att inte klia sina bett. Pappan får typ inga, eller i alla fall inga som kliar eller syns. Lyllos! Själv har jag vader och smalben som ser ut som de har nån slags sjukdom, knöliga, röda pch såriga. Ena benet har så svullna områden att det stramar och gör lite ont i det när jag går. Piffigt värre!

Så kom ihåg - vintern har sina goda sidor!

/Jenny 


Kommentarer
Postat av: Sara

Prova tigerbalsam, både mot "kliet" och mot myggen!

2010-11-16 @ 07:20:49
URL: http://skruttisar.blogg.se/
Postat av: Rebecka

I Thailands apotek finns en antibiotikasalva som heter Fucicort - starkt rekommenderas mot såriga myggbett. Dels går svullnaden ner, men det slutar också klia efter ett tag. Plus att man minskar risken för infektioner i hettan. Köp!

2010-11-16 @ 08:25:55
URL: http://rebeckaspysselhorna.blogspot.com/
Postat av: Jenny E

Tack båda för tipsen! Har testat tigerbalsam faktiskt, men mest i början. Kanske ska ge det ett nytt försök. Fucicort ska jag försöka inhandla imorrn - fast nu är vi ju på hemväg på torsdag så snart slipper jag plågan av naturliga skäl så att säga... Men att kunna minska plågsamheten med galet kli under stödstrumporna på flyget kan vara värt MYCKET!

2010-11-16 @ 16:28:33
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Det går ju inte att köpa sån salva hemma - och det finns mygg i Sverige också. :)

2010-11-16 @ 17:23:13
URL: http://rebeckaspysselhorna.blogspot.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0