Tillbaka

Tjolahopp folket, vi är hemma igen! Trötta som gnuer efter resan men välbehållna rasslade vi in här för sisådär två-tre timmar sedan. SKÖNT, mestadels. Men trist och längta-tillbaka-aktigt också, såklart!

- Plockat lite med blomorna - check.
- Gjort en grovrensning av posten - check.
- Konstatera att vardagsrummet förtfarande är inplastat - check.
- Bäddat rent i sängen - check.
- Skalat av stödstrumporna - check.
- Duschat i vår EGEN dusch, utan att kolla efter spindlar - check.
- Försökt åter-vänja mig vid att man faktiskt får kasta papper i toan - check.
- Sitta iklädd linne, frysa lite lätt och njuta av det - check.
- Skapa tvättberg i badrummet av halvfuktiga kläder - check.
- Låta halvt ouppackade väskor bli stående i hallen, som vanligt - check.
- Kollat på Robinson på TV och känt mig väldigt märkligt hemvand med miljöerna - check.

Och ja, just ja:
- Fått ett utbrott för att jag såklart idiotiskt nog missat omställningen till vintertid när jag ställde videon på timer under semestern (för att jag är en sån obotlig TV-serienörd att det fanns tre serier jag INTE ville missa men nu ändå totalt missat och är SVINIRRITERAD över det på ett onödigt och distanslöst sätt) - check.

Vi sov väldigt lite natten till idag - en dag som ju dessutom började sex timmar tidigare därborta. När vi klev ur sängen vid femtiden på morgonen för att hinna till flygplatsen i tid, så gick folk här i Sverige och lade sig... Frida slocknade redan vid 18-tiden i bilen från Arlanda, efter att ha petat i sig lite Max-middag lätt vindögd av trötthet. Eftersom klockan var 23 för henne, var det inte konstigt på en fläck! Tur att hon (och jag) är ledig imorgon. Pappan ska jobba imorgon (stackare!) så han sover såklart sedan en stund.

Själv har jag väl varit uppe sisådär ett dygn snart, men NU ska jag välta i säng jag med. Och i sömnen (som kommer att inträffa innan huvudet nått kudden) ska jag hålla tummarna vanvettigt hårt för att Frida INTE vaknar mitt i natten och tycker att det är morgon.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Välkomna hem! :-)

2010-11-18 @ 23:43:18
Postat av: Marielle

PS. Hoppas att någon av serierna finns på play-kanalerna. Annars får ytterligare en nörd ge dig en resumé ;-) OM nån/jag följer samma serier alltså... Det är ju sååå trist att missa avsnitt. Jag missade sista avsnittet av Cityakuten när jag var i Danmark med jobbet, jag som sett vartenda avsnitt under de dryg tio åren serien gick...

2010-11-18 @ 23:48:01
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack! Jag snokade lite igår och faktiskt verkar Kanal 5 kunna servera det viktigaste jag missat om jag bara hostar upp lite cash. Onödigt gnäll från min sida den här gången, alltså. =)

2010-11-19 @ 05:42:39
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0