Det närmar sig

Fasiken, nu går tiden fort! En och en halv vecka till avresa - och tuuusen saker kvar att fixa, känns det som. Småsvettigt.

Idag har jag varit på stan och gjort en massa ärenden inför resan. Handlat soprent på Apoteket (kändes det som), köpt after sun och solkräm och extra stort minneskort till kameran och lite annat joxelimox. Och så slog vi till på en resväska, äntligen! En grafitgrå, blev det till sist efter mycket velande! Nu är det bara att börja fylla den (och plocka ur hälften...), hehe.

Jag shoppade på bra, med tanke på att jag varit trött som utskitet äppelmos idag! Lite sådär treårslabil i humöret, så (o)charmigt så! Har helt klart crashlandat efter en tuff vecka, och har dessutom en massa stress i kropp och knopp inför allt som ska fixas innan vi sticker. Men det ordnar sig alltid! Jag är om inte annat duktig på att släppa taget när jag väl åkt - då jädrar är det SEMESTER. Jippi, vad skönt det ska bli!

Har haft en lite annorlunda lördagskväll. Jag åkte iväg vid 19-tiden och övningskörde med en vän som håller på att ta körkort. Sedan stannade jag och pratade bort en stund hos dem innan jag åkte hem igen. När jag kom hem (kl 23! Hoppsan), var sambon fortfarande vaken - och är det ÄNNU. Trevligt med soffsällskap. En riktig surprise, nu är det  dags att plocka fram pennan och rita kors i taket igen!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0