I absolutely lööööv this

Det är så vackert, så vackert ute nu! Jag tycker den här grön-gul-röda höstperioden är helt fantastisk. Naturen är alldeles överväldigande höftig, med tusen färger och nyanser överallt. Jag ser mig omkring varje dag och bara  njuter. Hjärtat liksom skuttar glatt! Eller som Frida sa idag på väg hem från dagis:

- Mamma, när jag tittar på allt det fina och alla löven så blir jag SÅ glad, så glad inom mig att jag nästan blir rörd! Faaaaast... det blir jag inte ändå.


Hösten är nog faktiskt min bästa årstid. Det är vackert, inte så varmt, klar luft, man får gosa in sig och tända ljus och läsa och spela spel och mysa! Vintern är också helt okej! På våren är jag ju alldeles skruttig av allergi och på sommaren är det trevligt och ledigt och socialt men VARMT oftast. Jag gillar hösten mycket, den är liksom... skön. Fri på något sätt.

Nu slår jag vad om att åtminstone nån tänker: "Mäh, så bortkastat att just HON som GILLAR hösten får dra till Thailand i tre veckor! Stanna hemma här i mörkret och regnet och njut på du då, så kan JAG få åka till värmen istället jag som uppskattar den!!" Haha.

Tja, jag flyr faktiskt inte hösten. Jag flyr inte ens min 40-årsdag. Det bara föll sig lämpligt nu - och SKÖNT ska det bli "trots" värmen!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0