Knasiga Karlsson

Det var en trevlig teaterföreställning! Många busiga barn, glada föräldrar, och en pjäs fylld av fart och fläkt. Jag (som må vara lättroad) tyckte att där även fanns många skratt för vuxna!

Frida hade dock fullt upp med att hålla för öronen och vända sig mot mig en stor del av tiden - han gör ju så mycket konstiga tokerier den där Karlsson! Frida som är så tuff och framåt för det mesta, blir VÄLDIGT nervös och bekymrad när folk gör "fel" saker, sådant som hon vet att man inte ska. Då vill hon inte höra, då blir det läskigt. Trots det, kan hon strålande glatt utbrista efteråt att teatern var bra!












Jag gillade grejen skådespelarna gjorde under autografskrivandet. Tll nästan varje liten tufflig unge som kom fram med sin affisch, sade de saker som "Jamen nu kommer ju DU, hej!" och "Vilken himla snygg handväska du har med dig, mycket tuffare än fröken Bocks tycker jag". Alla kunde vingla tillbaka till mamman och pappan och känna sig sedd - gulligt!

Kom hem med en supernöjd och uppspelt lillstjärna, som tyvärr kom i säng liiite sent ikväll. Inte bästa uppladdningen inför första dagisdagen efter förkylningen, men det får gå ändå. (Hoppas jag.) Imorgon kör även vi vardag igen, alltså!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0