Låga odds

Frida har sovit ovanligt länge varenda morgon den här veckan. Den snoozande mamman är inte sen att hänga på då, vilket innebär att klockan hinner bli lite mycket ibland. Sådär så att vi fått ringa dagis och säga att "Vi äter frukost hemma idag (igen) och kommer lite senare". En dag vaknade vi till och med när jag allra senast borde ha varit på väg till jobbet, så då blev det riktigt ruschigt.

Idag är Frida och jag lediga, för förskolan är stängd för studiedag. Frida somnade dessutom sent igår, hon kunde inte komma till ro trots att pappan faktiskt gått och lagt sig för natten samtidigt som henne (!). Jag själv slocknade i soffan och kom i säng sent. Dessutom har jag varit lite underligt yr de senaste dagarna. Det fanns alltså både behov av och tid för soooovmorgon alltså!

Japp. Såklart.
Frida vaknade tidigare än hon brukar.
Gääääääsp.

I eftermiddag åker hon och jag till Stockholm och hälsar på W och killarna över helgen. Frida har fått välja var hon helst vill vara, och hon ville följa med. Pappan här hemma ska golfa sig less under tiden, om vädret tillåter. Pappan i Stockholmsfamiljen är bortrest, så det blir mamma-barn-helg. Trevligt! W har dessutom fyllt år i veckan och ska få en liten present!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0