Lite resefakta förresten

Här kommer våra restider, för den som vill ha liiiite koll på oss.

Vi åker från Arlanda onsdag 27/10 kl 15.00, och är framme i Krabi klockan 06.50 thailändsk tid (vilket är mitt i natten för oss). Hem åker vi så småningom, närmare bestämt torsdag 18/11 kl 09.20 thailändsk tid, och landar på Arlanda kl 15.05 svensk tid (vilket är sisådär vid niosnåret på kvällen för oss). Till och från Arlanda får vi skjuts med bil - tack Leif!

De första två nätterna är de enda vi hittills bokat boende för. Då kommer vi att befinna oss på Maritime Park and Spa Resort, ett fyrstjärnigt ställe vilket beskrivs som ett välskött hotell som är beläget nära Krabi Town. Det ligger 12 km från flygplatsen, nära och skönt när vi kommer fram i vad som kommer att kännas som mitt i natten.

Planen sedan är lite oklar ännu, men vi kommer troligen att befinna oss i Ao Nang, på Koh Lanta och på någon mindre ö, eventuellt Koh Ngai eller Koh Hai. Och så avslutar vi i Krabi Town eller Ao Nang igen, för att ha nära till flyget hem. Eller så hittar vi på något heeelt annat, haha!

Thailand ligger före oss ca sex timmar (ge och ta lite sommar- och vintertid...). När det är morgon i Sverige, är det typ lunchtid i Thailand osv.

Jag kommer att ta med min vanliga privata mobiltelefon (ni som kan numret, kan numret...), inte för att ta emot samtal men för att kunna hålla kontakt via SMS. Givetvis nås vi även via mail om det inte är brådis - det är väl inte helt otippat att vi söker upp en dator då och då!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ha det nu riktigt, riktigt gott! :-)

2010-10-27 @ 08:26:08
Postat av: Ullis

Nu dog jag en smula, ska ni vara borta i TRE veckor ca - AVUNDSJUK är ordet! Oh my! Ha det så himla underbart, och ta hand om er! Ni har väl vätskeersättning med er?! :) Kramen

2010-10-27 @ 09:08:29
URL: http://www.flimmra.wordpress.com
Postat av: Anna

Trevlig resa! Alltid lika kul att läsa din blogg!

2010-10-27 @ 21:59:54

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0