När är det tidigt egentligen

Frida vaknade till vid 06.15, kom upp i vår säng och yrade. Det är för tidigt. Jag som lade mig apsent ville inte alls vakna då, och visste framför allt att det var minst en timme för tidigt för henne själv. Hon var inte klar med sin 11-timmarcykel ännu.

Men jag hade inte beövt oroa mig, för hon lade sig faktiskt ned och slocknade igen på tre röda. Lövli! Inte förrän 07.39 vaknade Frida igen. Tackar tackar! Ändå var ju jag gäspig fortfarande, haha. Men jag inser att jag är en rätt bortskämd småbarnsförälder - jag vet ju att det finns dem som måste gå upp fem på mornarna...

Sambon är redan ute på golfbanan, sedan någon timme skulle jag tro. Imponerande! Det tycker jag också är tidigt. Vi hörde honom faktiskt inte i morse, men han var inte kvar i sängen där vid 6-tiden när Frida kom krypandes. Fast det är klart, då hade han redan sovit 10 timmar... Så det var kanske inte så konstigt att han var pigg nog att sticka i arla morgonstund. Bra det, eftesom golf tar tid. Det blir ju mer tid kvar för att umgås allihopa på det här viset!

Nä, nu kurrar våra magar efter frukost.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0