Om att starta dagen

Jag älskar att börja dagen med lite morgonkramar och snicksnack med Frida. Det ser jag nästan alltid till att hinna med, även när vi är sena! Idag låg Frida några minuter på min arm, inkurad under mitt täcke:

- Godmorgon, älskade sötprick.
- Godmorgon, mamma!
- Hur mår du idag Frida, mår du bra?
(hennes hals har spökat lite i veckan)
- SJÄLVKLART mår jag bra, mamma! Jag känner mig frisk - frisk och trött!


Haha, så roligt sagt! Skön inställning också, att kunna starta dagen med tanken att SJÄLVKLART må bra. Men hon var verkligen trött, för hon låg där i min famn och blundade länge som en liten kattunge. Mysiga människa.

På tal om trött, lär fröken Frida vara det imorgon med. Vi har haft trevligt besök av sambons syster med med man och ena sonen (den andre är på träningsläger) ikväll, och Frida har överlycklig busat med kusinen minst en timme efter ordinarie läggdags. Men det är en kort förskoledag imorgon och sedan långhelg, så det funkar nog fint i alla fall!

Jag är så nöjd att jag hann köpa lite påskblommor idag. Igår pyntade Frida och jag det lilla vi brukar ta fram, idag kompletterade vi med ris och växter. Finemang! Utöver denna insats har vi klurat på boendefrågor mest hela kvällen, jag är helt slut och ska faktiskt sova. Loggar ut FÖRE midatt, kors i taket.

Ha en riktigt fin påskhelg, alla!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0