Vi har ett gästrum

Plöstligt händer det.

Igår ringde min pappa (oftast kallad morfarn här i bloggen) och meddelande att han skulle komma och hälsa på. Idag. Jalla jalla!

Jag lade i röja-frenetiskt-växeln och rasslade metodiskt igenom det rum som Frida fullständigt berättigat brukar kalla "kartongrummet". Av bara farten packade jag upp fyra flyttkartonger, plockade undan allt möjligt crap därinne och städade upp i Fridas rum dessutom. Det blir lätt en seriereaktion det där...

I give you: Gästrummet!

Japp. Kartongrummet is no more. Hurra! Jag styrde upp (förutom skrivbordet med plats för Frida-pyssel och hyllan med tuuuusen saker i) plats att fälla ut en gästsäng, fixade sänglampa, ordnade lite plats för prylarna och annat praktiskt. Så skönt att det blev av.

(Ja ja jaaaaaa. Det står åtta flyttkartonger kvar, upptravade bredvid garderoben i sovrummet. Men dem kan vi väl bara låta bli att bry oss om just nu?)

Idag har vi hemmahängt och haft lilla julafton. Frida fick oförskämt många och fina julklappar av morfarn och M, och vi med. Tusen tack! Jag har bland annat monterat i ordning ett riktigt monsterstort åbäke till Barbie-minibuss, som fick Frida alldeles lyrisk. Iklädd ny askungen-klänning (oh lycka det med!) satt hon och lekte med bussen som kan bli ett halvt hem om man viker hit och fäller dit. Sedan hade hon svårt att somna av sprall över att morfarn var här.

Nu är det natti natti. Ta hand om er!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Eva

Lycka kan vara en morfar ibland.

Kram!

2011-12-29 @ 11:36:42
URL: http://trollrike.blogspot.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0