Äntligen!

Frida var såååå nöjd med sitt livs första barnkalas. Det var så oerhört efterlängtat. Hon har drömt om det och pratat om det och funderat över hur hon skulle ha det, och det är ju så lätt att allt faller pladask då. Men på kvällen fick tårtan, lekarna, gästerna och presenterna mer än godkänt.

I morse däremot, vaknade hon och kläckte omedelbums kommentaren:
- Mjaaa, jag tycker inte riktigt att allting blev som jag tänkt mig igår på mitt fyraårskalas. För inte lekarna och inte fikat och inte nånting blev riktigt som jag tänkt mig faktiskt!

Hahaha, undrar vad hon hade drömt?!

Vi pyntade med ballonger och silvriga serpentiner. Frida hade Madickenklänning med rosa rutor och glittertrådar i. Gästerna kom på pricken i tid, och alla fem barnen som kom hade varsin förälder med sig som också stannade kvar och trivslade runt. Frida var väldigt tacksam för sina presenter och tackade faktiskt enormt duktigt och kramade sina små vänner. Hon tog med sig gänget in i vardagsrummet och visade stolt upp "sitt rum" - och tjöt sedan glatt:
- Mamma, flickorna vill LEKA!!!


Dukning pågår - men KOMMER de inte snart?!!! Väntan var evig, tyckte Frida.



Pappan hade gjort en jättefin Ariel/lilla sjöjungrun-tårta, lagt upp fikabröd på nya våningsfatet och rullat chokladbollar. Vi hade snäckor som dekorationer på bordet. Kidsen fikade väldigt duktigt och stillsamt och artigt - imponerande!

Vi lekte dansstopp, då härjade de runt ordentligt och studsade som små bollar. Vi försökte leka blinkleken men den var lite trixig, föräldrarna var med och ingen ville lämna sin förälder... Gullligt. Sedan stökade de på själva en stund och provade parkcykeln, dockvagnen och lillköket bland annat.


Frida läser på tårtan.



Alla på plats, utom ende killen H som råkat gå iväg en liten sväng.



Fyra år - fyra ljus. Såklart.



Delar av gänget klämde ihop sig i Fridas nya säng en stund. Godkänd!


Alla som ville fick en fusktatuering också - jag hade studio i badrummet. Koncentrerade kalasknattar stod i kö och stolta små knubbarmar fylldes med fjärilar, sjörövare, grodor, rosor, féer och ödlor! På slutet körde vi fiskdamm, en klassiker är väl inte en klassiker för intet. Frida tjöt av sprall när hon fick vara med att sätta på "knasnapp" som en disktrasa eller en toffla, innan den rätta påsen fiskades upp!


Tiden rusade iväg och POFF var kalaset slut. Alla föräldrar trixade ned ungarna tillbaka i overaller och mössor och kängor och gick hem. Kvar var bara popcornskräp och chokladbollströssel överallt  - och ett gäng nya leksaker.

Sa jag att ingen grät eller blev osams heller?
Mycket lyckat, alltsammans.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Klart hon var nöjd!!! Supermysigt ju! Och vilken fin tårta... :-) Lyckliga Frida som har föräldrar som er!

2011-02-28 @ 21:53:39
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack snälla!

2011-02-28 @ 23:50:23
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marie

Hela kalaset var så mysigt och lagomt. Hampus var så glad och är fortfarande så lycklig över sin fina sjörövartatuering. Tack för att vi fick komma!

Marie

2011-03-03 @ 20:47:58
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Jenny E

Marie: Vad roligt! Vi var så glada att ni kom. =)

2011-03-03 @ 22:07:13
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0