Kollad och klar

I måndags var Frida på fyraårskontroll på BVC. Hon skötte sig som en dröm och fick grönt kort på allt. Heja! Vikarien på BVC däremot var lite... trött. Hon sa allt med en uppsyn som om hon vore en tuggummituggande, uttröttad tonåring. Jag såg henne inte le en enda gång - ovanligt för någon som jobbar med barn som patienter! Märkligast var kommentaren:

- Har du syskon?
- Nej, det har jag inte.
- Nähä, så du är ensam...

"Så du är ENSAM?" Ensam??! Är inte det höjden av pedagogik, så säg? Frida såg lite förvirrad ut, men svarade "Mamma var som mig när hon var liten!" (dvs syskonlös, tills jag fick en halvbror när jag var 8år). Gulle.

Jag var liiiite nervös för synkontrollen, faktiskt - hon kommer ju från två familjer av glasögonormar, stackars unge! Framför allt min sida har ju en eländes bunt bofinken-Knut-närsynta stackare att få gener av. Pappan är dock undantaget från regeln, med god syn och inga brillor - må hon brås på honom!




Hittills höll det, i alla fall. Hon såg till och med de yttepytteminsta bokstäverna längst ned. Hurra!

Och just ja - hon väger 17,9 kg och är 105 cm lång. Håller kurvan finfint, hennes är stabil som ett spett och hon ligger på medellinjen.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Skönt att ha gjort den kollen! Synen är ju lite svårt att upptäcka själv om felet inte är så stort.



Vi fick skjuta på E's besök eftersom hon fick halsfluss för tredje gången på kort tid. Vi ska dit nu på fredag och hon riktigt längtar. Vägt sig har hon redan gjort på sjukhuset när de räknade ut antibiotikadoseringen men allt annat är kvar. Hon tycker att det ska bli så spännande!

2011-02-16 @ 21:36:14

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0