Konfirmerat knas

Vi kommer precis från hälsocentralen, efter en tårfylld och besvärlig dag för lillfröken. Frida har nu fått konstaterad öroninflammation på höger sida och näst intill på vänster. Enligt nya riktlinjer får små barn ingen antibiotika för det längre (om det inte är riktigt illa eller långvarigt), vilket faktiskt känns helt okej. Inflammationen går ju över ändå, det tar lite längre tid bara.

Läkaren sa att även om det inte blir värre (vilket det mycket väl kan eftersom det precis börjat, sa hon) måste Frida vara hemma åtminstone till och med torsdag, gärna även fredag. Barnkalas på lördag bör dock vara okej menade läkaren på, så det siktar vi på ett tag till... Det lär snart visa sig om det funkar. Tydligen härjar magsjukan på förskolans alla avdelningar, på Fridas sida är hälften av barnen drabbade! Så vi får väl se om vi får eller vill ha hit några gäster, haha! Kanske är det en slags lyckträff att Frida inte varit där på ett tag?!

Jag kommer alltså att vara hemma med sjukt barn hela den här veckan. Så kan det gå. Eftersom jag är trött, ledsen och energilös efter helgens familjekrisande och dessutom fått hosta och har huvudvärk, känns det lika bra att jag vabbar vidare. Time out, liksom. Välbehövligt.

Nya krafter nästa vecka. Mammamys den här veckan.
Det blir bra det.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan svejsan, här i Hässelby har vi magsjuka (endast Albin än så länge)! Krya på er och hoppas ni slipper magont! Kram

2011-02-21 @ 18:45:22
Postat av: Jenny E

Usch, krya på Albin och tumhållning för att ni andra slipper eländet!

2011-02-21 @ 19:33:09
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Tror att time-outer söker upp en ibland... När det blir lite mycket (av jobb, sjukdomar, känslostormar) händer något som gör att man får lite balans.



Krya på er!



PS vi har köpt ett radhus!

2011-02-21 @ 22:19:03
Postat av: Jenny E

Marielle: GRATTIS till radhuset, fasen vad skönt!

2011-02-22 @ 00:22:08
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0