Nu snackar vi plötsligt dirty här

Igår kväll. Sovrummet. Godnattsagan läst. Luuuugn och ro och tystnad och mörker. Mitt i stilla sovsång nummer två, säger Frida plötsligt helt klarvaket:

- Men...Hur kommer fröet IN i mammans mage egentligen?

Eeehhh.... Jahapp. Som ni förstår på själva frågan har vi redan touchat den här diskussionen flera gånger. Det var ganska länge sedan sist, men nu hade  det tydligen uppstått följdfrågor plötsligt.

- Det kommer ju från pappans sn**p.
- Ja, jag vet mamma, men hur kommer det IN?!
- Jo alltså i tjejens sni**a, bredvid där man kissar, finns ett hål där s***pen kan stickas in.
- Va?! Nähähähä hahaha, vad KONSTIGT!!!

Sedan vidtog en hel del ytterligare frågande och förklarande om vuxna och nakenkramning och så. Frida tänkte lite mer och sa:

- Jahaa. Annars tänkte jag liksom att man kanske kunde fånga fröna i handen och liksom stoppa in dem! Det var väl en bra tanke?!

Jag förklarade att man faktiskt KAN göra nästan så, om man behöver hjälp om det är krångligt att få till en bebis kan man fånga fröna i en spruta och stoppa in dem så. Typ. Fiffig idé, tyckte Frida - sedan var det sovdags. Ridå.

Idag i bilen hem från förskolan återkom funderingarna:

- Men åh, jag vill inte HA nån sn**p i min sn**pa! Jag vill ha en sån där spruta istället, jag! När jag JAG ska få en bebis!

Haha, himmel och plättar. Detta ledde till en massa prat om att det är inget som barn gör, bara när man blir stor, och att det faktiskt kan vara skönt sen när man blivit stor och habla habla habla. Frida frågade måååånga saker, och jag kör som vanligt stenhårt efter principen att svara så rakt och enkelt jag kan på det hon frågar. Varken mer eller mindre, för när hon frågat klart behöver hon processa informationen och ladda upp ett nytt tankepaket.

Sa jag att de tusen frågornas tid kommit? Herregud.

/Jenny

(PS: Jag kom på att jag inte vill ha "fula ord" här, ifall nån som googlar på skumma grejor får upp min blogg som träff. Nej tack. Så det blev till att stoppa in några *** här och var för att cencurera lite! Inget utslag av att jag är blyg eller pryd, alltså...)

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0