Morgontrall från lillfröken

Idag sov till Frida till nio. Skönt, eftersom hon dels somnade sent och dels hade sin första kiss-i-sängen-happening på evigheters evigheter inatt. Typiskt att det ska bli när man är borta, men det var bara en liten, liten olycka som skedde innan hon kom uppvinglande på små tassar och deklarerade problemet, haha!

Hur som helst. Jag vaknade strax innan nio av att den lilla pärlan sjöng. Hon låg och småtrallade med skör stämma och det tog mig några sekunder att inse att det inte var Valpen min, inte Mors lilla Olle, inte Pippi Långstrump. Det var minsann Utan dina andetag som hon sjöng på. Rätt oväntat, får jag säga. Söta unge!

(Vi kollade på powerpoint-presentation härom dagen från ett bröllop, där denna låt fanns med. Vi såg också lite av reprisen på galan från dagen innan kronprinsessan Viktoria och Daniels bröllop, då Lisa Nilsson sjöng samma visa. Frida hade visst haft öronen vidöppna!)

Godmorgon på er.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: faster Lisa

Något av låten fastnade kanske förra sommaren hos Frida också,då jag sjöng den för Tomas på hans 40års dag. OBS! långt före bröllopet...

Hittade ett klipp på youtube där lillflickan i början påminner mkt om Frida: http://www.youtube.com/watch?v=3d2h_pkDNZw&feature=related

Fin sång till både stora och små man älskar.

Sköt om er i Ö-sund.

Kram Lisa

2011-01-03 @ 18:56:40
Postat av: Jenny E

Lisa: Just ja, det hade jag glömt, vad modig och duktig du var då! =) Jag har också tänkt mycket på att den passar väldigt fint riktad till ens barn med! Fin video och visst påminde den lilla om Frida! Sköt om er ni med. =)

2011-01-03 @ 19:55:03
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0