Sköna söndag i stilla ro

Det här med sovande alltså, aldrig blir man riktigt nöjd! Vi har ju ett barn som sover BRA - jag är fullt medveten om att vi är gravt bortskämda - och ändå vill jag ha mer av det goda! 

I helgen har Frida klämt två extratidiga mornar, istället för den smula sovmorgon som hon brukar kunna bjussa på efter sen läggning. När Frida tycker att sjusnåret är en bra tid att rassla igång på lördag eller söndag, blir mamman sträng sovchef som (efter toabesök) beordrar omsomning eller åtminstone ligga-kvar-och-vila-läge... Idag var jag sjuuuukt envis och efter nästan 1,5 timmes mörkerdåsning och småsnack somnade Frida till sist om och sov till kl 10, YES! Trägen vinner, heter det va?

På tal om toabesök - de torra nätterna går fortsatt finfint! Men jag undrar om inte kissnödigheten kan spöka där vid sjutiden?! Fast tydligen bara på helgen - under veckan får man väcka och nästa draaa upp henne, rätt ofta.

Pappan och Frida har varit på bio idag och kollat in Lilla Anna och Långa farbrorn och Spöket Laban. Jag såg till att få undan lite jobb och hemmapyssel under tiden. Skönt för alla! Sen stack pappan på sedvanlig söndagsträning. Frida kunde inte somna (spökade det där sovandet till kl 10, eller vad?), typiskt nog. Jag hade tänkt slå mig ned i soffan och se på bästa, roligaste SOLSIDAN i lugn och ro - nu blev det istället med små jag-kan-inte-sova-fötter tassande fram och tillbaka.

Ja ni. Imorrn börjar vi om igen. Ha en bra vecka!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0