Det rullar på

Ja det rullar faktiskt på rent konkret - idag levde bilen plötsligt igen. Skumt! Fast den är nog inte helt att lita på, med tanke på hur lynnig den var igår. Frågan är bara om/när/hur vi ska kunna styra upp det här med verkstadsbesök i veckan? De ska ha tid på verkstaden, och vi ska kunna ta oss dit trots en unge med vattkoppor i släptåg... Trixig logistik.

Vattkoppsungen var uppe i 250 prickar i morse. Förnyelsetakten saktar ned alltså, skönt! Men de prickar hon har börjar vara ganska trasiga, stela och göra ont. Och de ser allt bra skruttiga ut nu! Jag tittar på henne och undrar om det är så här hon  kommer att se ut om sisådär 10 år när acnen sätter in? Fast just när det gäller DET, har jag i alla fall bra gener om hon nu är lik mig där också. Jag är inte så nöjd med att dela ut astma (sorry), närsynthet (återstår att se) och lockigt hår (lär hon morra om i perioder). Men fin hy (vassego) kan hon väl i alla fall inte klaga på, haha!

Frida sov som en kratta i natt, hon vaknade typ en gång i timmen och hade kli eller ont. Som tur var somnade hon om direkt varje gång, men visst blev det hackigt. Hon har varit förvånansvärt pigg idag, trots att hon haft en skvätt feber också (knappt 38 grader). Fast i eftermiddags slocknade hon minsann i soffan en liten stund. När hon krupit in i sin soffkoja under en gosig filt blev det plötsligt väääldigt tyst, hihi. Jag hoppas på lite bättre sömn inatt, men det lär visa sig...

Imorgon ska det viftas med Sverige-flaggor! Vi håller oss dock på vår vattkoppskant och åker ut på landet och klipper gräs och grillar istället, om det inte regnar förstås.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0