Midsommarmys

Här är det loj midsommardag för tilfället. Frida mumsar jordgubbar och kollar barn-TV. Jag hänger vid datorn lite, men ska strax hoppa in i duschen. Just nu blickar jag ut över ett helt galet himlen-öppnar-sig-regn, men i morse var det riktigt fint väder. Sambon, farbrorn och frun har precis rullat iväg för ännu en golfrunda, jag och pinglan ska nog dejta med min bror och hans tjej om en stund.

Fridas och min "midsommartripp" (som hon kallar den) till Klabböle igår blev väldigt trevlig. Det var på Umeå Energicentrums område. Vi besökte experiment-huset, kollade in en utställning om energi, gick på skattjakt där man fick såpbubblor, spatserade i en gammal timmeflottningsränna, lekte i en lekplats med hinderbana och vattenhjul, käkade korv och hamburgare, promenderade kring ån (?), kollade in grodyngel och småfisk i pölarna, såg den gamla sågen och en liten kvarn.

Självklart dansade vi också kring midsommarstången! Just då regnade det ganka mycket, men det gjorde inget. Dessutom ägnade jag mig åt lite kändisspotting under tiden; Per Elofsson var också där. Han stod vid sidan (fegt, haha) när frun och barnen dansade kring stången. Jag fick värsta reflexen att säga hej, trodde först att det var någon jag kände - men lyckades hejda mig som tur var.

[bilder från dagen kommer senare]

Vi kom hem nöjda, glada och med fyrtiofjorton nya myggbett, haha. Innan dusch och middag, tog jag och Frida en liten "mellis-picknick" i områdets lekpark. Hon var väldigt laddad och mycket nöjd - det krävs inget avancerat precis för att hon ska glädjas. När vi knallade dit, sa Frida strålande:  
- Det är PERFEKT väder för en liten picknick, mamma!

Sedan vips var vi hemma, duschade, brorsan här och maten klar. Vi hade en väldigt trevlig kväll med mycket prat - mysigt! Frida (och vi) somnade sent, men hon har sovit som en prinsessa hela natten och inte klagat nåt mer på rumpan alls. Skönt!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-06-26 @ 12:48:52
URL: http://millahoman.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0