Nytta och nöje

Den här dagen har innehållit så bra saker.

Förrådsröj när det är som bäst.
Pappan tog med Frida till golfbanan på förmiddagen, så jag trotsade huvudvärken from hell och dök ned i förrådet och rasslade igenom en massa crap under tiden. Det är mycket kvar (både att gå igenom och att behålla), men högarna med ge-bort-grejor och åka-till-återvinningen-saker ökar hela tiden. Jippi!

Vänner, god paj och prata-ikapp-tid.
På eftermiddagen åkte jag och Frida till Strömsbro-vännerna, medan sambon tränade och slappade. Vi blev bjudna på smaskig jordgubbspaj och fick ta igen en massa prat (vuxna) och lek (barnen). Efterlängtat. Tjejerna hade inte setts på länge nu, det har kommit lite baciller och virus och diverse åkommor emellan. De hade lika galet, högljutt kul som vanligt!

...men att min onda tennisarmbåge börjat smyga sig tillbaka redan, känns ju mindre bra. Jag hade hoppats att den skulle hålla åtminstone tills vi började kånka kartonger. Attans.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Visst känns det härligt att röja?! Jag har också rensat i helgen (fast vi redan flyttat ;-)), känns så gött!



Packade ihop en stor låda med böcker som ska lämnas till loppis, slängt två stora papperskassar med papper från utbildningar och en halvfull sopsäck med annat brännbart. Känns som att det är dags att slänga anteckningar från gymnasiet, en förskollärarutbildning och en vidareutbildning till lärare nu när jag (förhoppningsvis) ska börja med en ny utbildning till hösten ;-)



Dessutom en rockad av saker från förrådet till klädkammaren, lite som hamnat fel under inflyttningen. Kånka upp, kånka ner...



Lite socialt var det i lördags när mina föräldrar var här tillsammans med min brors- och guddotter. Min pappa är en mycket händig man och han hjälpte mig att lägga sista handen på sånt som jag målat om. Lampor, ljusstakar, fönster, badrumsskåp... Men jag hade inte gjort det lätt för honom, han antydde att det visst var lite randigt, ha ha.

2011-06-20 @ 22:30:54
Postat av: Jenny E

Marielle: Det är ju sällan man hinner rensa allt INNAN flytten tyvärr. Förr än man vill tippar vågbrädan över till bråttom med packandet. =)

2011-06-21 @ 00:03:22
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0