Vi kollar upp läget

Frida har sovit som en prinsessa inatt, nästan utan ett pip från kl 21-10! Tretton timmar, jisses. Minst två mer än väntat. Snacka om skön sovmorgon-feeling, när jag klippte med ögonen vid 09.40 av att sambon klev upp och Frida fortfarande snarkade. Och framför allt skönt att hon fick vila ordentligt, det behövde hon (tydligen).

Idag räknade jag till knappt 200 vattkoppor, så nu är eländet på tillbakagång. Jippi! Och ingen feber idag heller. Återstår "bara" att bevaka att alla blommar klart och torkar ut då!


Men hon har några prickar som är rejält fula och inflammerade - och ONDA. En på fotleden har ett enkronas-stort område runt om som är tjockt, rött, svullet och stelt. En på låret ser likadan ut, plus att det går ut ett par 5 cm långa rosaröda strimmor från den...

Jag ringde sjukvårdsrådgivningen för säkerhets skull, som gav oss en skötersketid på familjeläkarjouren för att hon tyckte det var lika bra att checka läget i alla fall. Dags att rassla ihop sig, vi ska vara där om 45 minuter. Vänta ute är det som gäller för ovanlighets skull, en av oss får gå in och anmäla fröken smittpricks ankomst.

Heja Sverige idag!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: sanna -saos.blogg.se

svar Tack för att du ville vara med i min tävling i samarbete med apoteket! Strax lägger jag upp vinnaren så kolla in min blogg för att se om du vann! :)

2011-06-06 @ 22:52:24
URL: http://saos.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0