Vi kontrar

Igår var det studentexamen för en massa gymnasier här i stan. Vi hade ingen student att gratta, men det är ändå svårt att missa ståhejet om man bor i stan.

Det tutades och sjöngs och kördes lastbilsflak och skrålades och tjoades och levdes om, vill jag lova. Heeeela kvällen. Vi fick sova med stängt fönster inatt, för det var lite för många tjohoppsiga människor igång även i de två hus som vätter mot vår innergård. Öppna fönster, gitarrspel, glada röster och hög musik.

Persiennerna är fortfarande nere i den mest partajjiga lyan. Nu - när de väl lagom släpat sig upp och käkat frukost - kontrar vi. På vårt sätt, alltså. Barnmusik och sagor rullar på CD-spelaren i köket precis bredvid det öppna fönstret, haha!

Vi käkar just en seeeen lunch, jag och pinglan. Pappan är och golfar med en kompis och jag har oväntat nog haft värst plocka & rensa-rycket här hemma under tiden. Sådana energier måste man ta vara på, oavsett hur strålande väder det är ute! Men strax ska vi ta en cykeltripp och köpa glass nånstans, tänkte vi. Sweet!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0