Lämnade Örebro med spretiga tankar

Henrik Schyffert avslutade konferensdag ett, och gav oss en timme härliga skratt. Med hjälp av alla knasiga historier, förmedlade han sitt budskap: Dåliga idéer dör ändå av sig själv, så säg JA till alla idéer! Då stimuleras förmågan att utveckla de bra och komma med fler. Alltså - säg ja. Jaaaaaa.


Ja-sägaren himself.



Jonas Söderströms föreläsningar om bilder på webben och skrivande för webben var grymt intressanta. Jag köpte hans bok Jävla skitsystem och hans kompendium om att skriva för webben. Tydlig, lättlyssnad, kunnig och intressant föreläsare.

SiteVisiondagarna är grymt bra organiserade, applåder för det! Jag särskilt bara ÄLSKAR de pappgubbar i naturlig storlek av medarbetarna som skyltats fram överallt - med rätt info, i precis rätt tid, på rätt plats. Och att de tryckt schemat på baksidan av namnlapparna - guldstjärna!


De sista pappersgubbsskyltarna. Bye bye!



Ytan för utställningen var trist nog outhärdligt varm, det var syrefattigt och nästan svårt att andas - astmasprayen åkte fram. Synd, eftersom man därmed liksom fick undvika att mingla där man ville och skulle. Minus.

Obekväma stolar (hej stel rygg och träsmak) och för liten upplösning/storlek på det som presenteras på skärm (behöver jag byta linser kanske??), gör att man lätt tappar fokus istället för att lyssna och hänga med. Onödigt minus.

Roligt, intressant, välorganiserat, varmt och lite obekvämt alltså?
Jahapp. Nu drar jag vidare.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0