Milda makaroner vilken bra dag

Idag har jag fyllt år. Och jag har haft en så fin dag!

Jag har fått paket. Jag har fått teckningar och skönsång. Jag har fått kramar. Jag har fått färdiga frukostmackor, ros, flagga och ljus. Jag fick ha Fridas partyhatt under frukosten (men jag tog inte med den till jobbet som hon uppmanade - jag ville ju inte att den skulle bli knölig ni vet...). Jag har fått post, fin post. Och en bonuspresent i form av en riktigt bra film (som jag velat se) som prenumerationsgåva från en tidning. Jag har fått telefonsamtal och sms. Jag har fått hälsningar på jobbet. Jag har fått mail.

Tuuuusen, tusen tack.

Och på fejjan har det RASAT in grattishälsningar. Holy smokes. TACK alla ni många, många som valde att skriva grattis till mig på min dag! Jag blir rörd och glad. Visst, det är enkelt att klämma ned ett grattis på Facebook. Men det är också lätt att låta bli. Alla som skrivit, har ändå tagit sig några minuter och vänt sin tanke mot mig en stund idag. Det känns fint. TACK.

Jag tillbringade en långlunch i stolen hos frissan idag - det var min present till mig själv. Sisådär 5-7 centimeter kortare och lite uppfräschad färg med färgade kopparslingor, skönt.

På kvällen tog jag med familjen och gick på restaurang. Vi besökte grillkrogen MEAT, käkade grillbuffé och blev mätta och nöjda. Vardagslyx! Frida åt dessutom gratis (vilket barn gör upp till 6 år där), pluspoäng för det. Efteråt handlade vi fika på Konsum och åkte hem för att natta en speedad pingla (som lär vara trött imorgon) innan vi fikade i allsköns ro.

I LOVE this day.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marie

Vad härligt o höra att det blev en sånn toppen dag Jenny...det förtjänar du verkligen!! =)

Tack för att du finns!! <3

2011-11-10 @ 01:10:42
Postat av: Marielle

Grattis i efterskott! Gott att du fick en sån toppendag :-)

2011-11-10 @ 15:37:42
Postat av: Jenny E

Marie: Tack snälla!



Marielle: Vad roltigt att "se" dig här igen! Jag har undrat hur det går med studier och allt. =)

2011-11-10 @ 17:21:30
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Det går fint! Men det är fullt ös medvetslös!!! Har aldrig varit med om maken... Det är tufft men roligt :-) har precis börjat med anatomi & fysiologi, intressant men svåååååårt.

2011-11-10 @ 20:34:07
Postat av: Jenny E

Marielle: Jag började nästan undra om det hänt dig nåt, men det där låter ju toppen! Jobbigt, men toppen =)

2011-11-10 @ 22:45:51
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad du är omtänksam :-) Jag kollar in nästan varje dag, men oftast via iPhonen & det är lite joxigt att kommentera därifrån tycker jag... Men jag gav mig till allt känna för ett litet tag sen, när ni var ute & reste tror jag ;-) Kram!

2011-11-10 @ 23:15:14
Postat av: Jenny E

Marielle: Det måste jag ha missat. Och det är knappast nåt tvång att kommentera, jag hade bara blivit så van vid det. =)

2011-11-10 @ 23:58:06
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0