Nybadad mamma och klarögd jänta

Idag kom jag mig äääääntligen iväg på simning igen! Det har varit lite knackigt med närvaron de senaste veckorna. Kändes skönt att vara där igen och nöta lite längder.

Frida var alltså och kollade ögonen idag. Från början fick vi remissen för att hon hade yrsel, men den verkar ha försvunnit. Nu undrar jag mer över att hon alltid vrider huvudet när hon kollar på TV och när de läser saga på förskolan. Men ingen förklaring gavs idag - de hittade nämligen inget fel på de små ögonen.

Tids nog lär Frida nog få brillor, för det kryllar av närsyntingar i släkterna. Men idag såg allt finfint ut! Ingen oskärpa, ingen skelning. Nada. Skönt!

Först gjorde de en undersökning av synskärpan och så, sedan fick hon ögondroppar som skulle verka 45 minuter (hade det gjort ont att ta med info om det på kallelsen?!) för att sedan kunna göra undersökning av ögonbotten och synnerv.

Av de där dropparna blir pupillerna stora och man ser suddigt på nära håll. Och JISSES vilka tefat till pupiller Frida haft hela dagen! Såg helt absurt ut.

Nu är jag galet trött. Har just vaknat till, efter att ha soffaslumrat en stund här med inlägget halvskrivet. Sovtajm!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Madelene Högström

"soffaslumra" borde bli ett officiellt ord Jenny...me like:-)



Skönt att sötnosen ser bra...kan tänka mig hur tokigt det måste ha sett ut med pupiller stora som tefat, haha! Inte nog m att dom är busfrön..dom ska se galen ut oxå..skratt! Krama sötFrida :-)

2011-11-01 @ 20:10:08
URL: http://jacaranda.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0