En liten kväll som försvann

Igår vände Frida och jag i dörren när vi kom hem, för att träna balanscykling och busa i lekparken en stund innan middagen. Balanscykling ja. Vi har fått låna en sådan där cykel som inte har några pedaler, utan man springer sig fram. Mycket bra för att träna balansen och Frida gillar den, men går än så länge rätt försiktigt fram. Det är svårt att träna balans utan fart, så vi får väl se hur det artar sig. Det kommer en ny cykelsommar nästa år.

Jag packade minsann upp fyra flyttkartonger i går kväll också. Plötsligt händer det, haha! Det har blivit lite stiltje på den fronten. Nu har vi dessutom projekt tömma källaren som konkurrerar med uppmärksamheten, men det ska nog ordna sig. Vi tänkte vara med på loppis på Åhléns parkeringsdäck igen på söndag, så nu är det prylplockning som prioriteras.

Senare delen av gårdagskvällen försvann i ordspelsvärlden - eller i spelhimlen skulle man också kunna säga. Jag körde Wordfeud mot en massa vänner som är lika besatta som jag, haha. Jag heter BusigaLillaMy där (töntigt username, jag vet!), om du som läser det här vill utmana mig. Bring it on!

Nu har jag just levererat en jättestor bytta plommon på jobbets fikabord, nummer två i ordningen. Den första laddningen försvann i ett huj! Kul att de går åt, i stället för att ruttna hemma hos oss. Men ingen lär vara trög i magen på ett tag i alla fall... Hehe.

Nu kör vi igång den här dagen!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0