Flygande-fläng-fredag

Poff så var det helg. Jobbet gick i 190 knyck idag, det blir lätt så när typ fyra av de närmaste kollegorna är ute på vift av olika orsaker. Men ikväll har vi haft skönt fredagsmys.

Frida och jag var galet hungriga (jag hann bara med en macka och banan till lunch, knorr knorr) så vi åkte direkt till närmaste pizzeria efter hämtningen. Sedan blev det middag framför barn-TV och jag spelade lite Wordfeud under tiden. Schysst häng! Pappan ramlade nyklippt in lite senare, efter ett frisörbesök.

Efter käket tog Frida och jag ett bad ihop. Dags att skrubba bort veckans förskolelort!  Vi släckte lamporna i badrummet och tände levande ljus (för det har Frida fått dille på just nu), det var så mysigt och avkopplande! "Åh mamma, vad UNDERBART mysigt det här var!" sa livsnjutaren Frida och mös i dunklet.

Efter mycket skratt och bus, klev vi upp och smörjde in oss. Frida kröp i nattlinnet och gick ned för lite fredagspopcorn innan nattningen. Lite dataspel och smaskande, och sedan tandborstning och saga. Hon somnade rätt sent, började snarka direkt när vi läst klart och jag släkt lampan.

Det ska bli osannolikt skönt med helg. Ha det fint!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0