Kanonfin kalasdag och långsam lojdag

Igår blev jag så gräsligt trött på kvällskvisten, att jag inte kom mig för med att skriva nåt blogginlägg. Tror jag det, efter den härliga dagen vi hade!

Vi cyklade först till Fridas förskolekompis S och tittade på deras kattungar. Fyra stycken helt LJUVLIGA Burmakattungar, jisses så galet söta. Kattallergi my ass, dessa måste bara gosas med! Jag betalar priset, utan tvekan. Efter kattungemys packade vi in oss i bilen och samåkte till en annan förskolekompis barnkalas, på en gård en bit utanför stan.

Vilket toppenkalas! Förutom att titta på lamm och kor och sånt, fick barnen hoppa upp i en liten vagn efter deras fyrhjuling. De fick en spännande kringelikrokrunda i skogen, medan vi föräldrar knatade till fots. Målet var ett vindskydd, där vi grillade korv och åt nybakta bullar och gick på godisjakt (för det växte så underliga granar där, men godispåsar på träden!). En riktigt skön utflykt med sol och blåsippor och barnskratt och småprat. Urtrevligt!

På kvällen hade jag allergipåslag och friskluftschock, jag orkade bara hänga i soffan och kollar ikapp lite TV-serier på datorn. Skööönt.

Idag blev det automatiskt lite långsamhetsläge. Jag har varit lite sänkt med galen huvudvärk, och Frida skräller lite i luftrören och låter som om hon är på väg att bli krasslig. Förutom att jag tvättat en massa, kan jag inte skryta med nån vidare aktivitet. Vi har såsat omkring och haft det lugnt, bara.

Vi har haft en väldigt oglamorös Valborg. Inga middagsgäster, inget organiserat. Sambon kör taxi och Frida och jag har tagit det piano med bara mys. Vi gick en sväng till områdets majbrasa på kvällningen. Jag tycker om känslan av att känna sig hemma och höra till området - det var alldeles fullt av bekantingar där och både Frida och jag var glada att få socialisera lite med alla trevliga. Mysigt!

Nu ska jag gå upp och krama på den lilla skrälliga.
Ha en fin första maj!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0