Så kan man ju också göra

Igår hade jag tänkt vila mycket, för jag var sååå trött. Vila, och så däremellan jobba lite med en grej jag behöver ha klar på måndag men inte hunnit med i veckan.

Gjorde jag det?

Eh... Uppskjutargenen i mig (som gudarna ska veta är starkare än hos de flesta!) tänkte "snart, jag ska bara" och började med annat istället. Efter sammanlagt flera timmar och sju maskiner i tvättstugan, namnande av nya kläder åt Frida, undanplockning av allt påskjox och lite annat smått och gott, var tiden och orken liksom slut. Jag iddes inte ens slå på filmen jag och C aldrig såg i fredags (för vi pratade hela kvällen - men Frida såg sin hyrfilm tre gånger på ett knappt dygn!).

Jamen IDAG ska jag...! - tänkte jag i morse. Absoluuuut.
Hur det gick?

Jag har sovit länge, satt upp en termometer på sovrumsfönsret, vikt undan sista tvätten, spelat spel med Frida, plockat i diskmaskinen, rensat lite i kylen, plockat undan här och var, ringt några samtal (och har några kvar) och lite annat. Det var NÄSTAN så att jag gav mig på ett par av de flyttkortonger som blivit stående, men nej där gick gränsen.

Kontentan är väl att inget får saker gjort bättre än när annat ska undvikas.
Så... det blir en lång kväll. (Om jag orkar.)

Men kanske livas den upp av lite guldfeber? Till och med jag smittas ju nästan av hockeyspänningen här i stan, då har det gått långt kan jag meddela.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0