Rast och ro

Jag har tvättmaraton idag. Igen. Nackdelen med att inte ha egen tvättstuga, är att all tvätt måste göras i ett svep. Fast har man egen maskin så tvättar man lite mest jämt och hela tiden Istället, det har sina klara nackdelar det med. Det där enda svepet känns bara så långt ibland...
 
Kommer upp, ser mig omkring och konstaterar att det är vädigt stökigt hos oss just nu. Skulle behöva plicketiplockas en hel del, överallt. Men.... Nä. Inte just nu. Om en stund. Frida och pappan är nämligen på promenad (eller ja, lillpinglan åker rullskridskor), så jag väljer att njuta.
 
Soffan, iPaden, Martina Haags sommarprat och kanske ett ögonblick med slutna ögon.
Yes. Njuta av stillheten. Skönt.
 
Jag har redan varit duktig idag så det räcker, utöver tvätten såklart. Tagit Frida till dansen, äntligen hittat rätt lampor till den trasiga spotlighten i kökstaket, slagit till på en ny lampa till köksfönstret (som jag ska sätta upp ikväll), lagat flera olika plagg som varit småtrasiga här och där, plockat lite hallon och fryst in, namnmärkt en hel kasse nya kläder och saker till Frida. Ska dessutom ordna käk nu, betala några räkningar, vika tvätt och kanske bränna några cd-skivor ikväll. Och kanske ringa en vän. (Om nu nån har tid en lördagskväll. Jag har det, för att sambon taxijobbar ikväll/inatt igen.)
 
Hm. Hur har jag hunnit allt det där och mer fast dagen varit lugn?
Aaaah. Vi gick upp tidigt i morse för att hinna på dansen. Trolleri.
 
Upp tidigt OCH ut direkt - en kombination som jag inte provar på så ofta på helgen, haha!
Men var var jag nu? Just ja, Martina Haag ja. Och blunda.
 
...och där kom de hem igen, mina kära.
(Tur att Martina lika gärna kan haka på ned i tvättstugan sedan.)
 
Hoppas ni har en bra helg!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0