Tempoväxling

Här fick vi styra om planerna på morgonkvisten. Frida smög igång med feber och lite hosta idag, så vi är hemma och ser vart det tar vägen. Det är första gången på jättelänge som hon är hängig.
 
Hade såklart varit allra skönast att veta om det redan igår. Då hade vi kunnat ha lyxig slömorgon istället för att dra igång hela "väckarklocka-snooze-upp-morgonjäkt"-proceduren (idag med den festliga överkursen överkursen "söka-vimsig-sambos-nycklar-inne-och-ute"), för att sedan inse sjukfakta och tvärbromsa processen. Men man kan inte få allt, haha!
 
Det går verklgien ingen nöd på oss. Att vabba (vobba...) en lättfebrig och småhostig pingla när man också själv känner sig halvmosig gör inte så mycket. Sedan insåg jag att det är -19 grader ute dessutom, skönt att inneskrota då såklart. Men det är soool och enormt vackert, så det lilla ärende vi måste göra till bibblan sen nån gång sitter fint för att få sniffa lite snabbt på tjusigheten. Via bil, men ändå.
 
Nu ska jag gräva fram ett par långkalsonger (DÅ är det kallt, vill jag lova). Och så ska jag glädjas åt att jag fick meddelande om att jag vunnit en snygg liten tavla/tryck i en adventskalender på webben.
 
Ha en fin dag!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0