Dagar i Dalarna

Vi hade en trevlig dag igår, med lite gruvkultur på dagen och så inrättade vi oss på campingen på kvällen. Vädret var hyfsat, svalt och nån skur ibland men inte hällregn i alla fall. Vi uppskattade särskilt att vi fick sätta upp tältet i torrt tillstånd, tackar tackar.
 
(Går)dagens vardagsträning fick vi när hissen upp ur Falu gruvas djup inte behagade  fungera nåt vidare. Efter att bl.a. svägerskan och barnen stått med i hissen som vägrade röra sig, var det bara att knata till fots tillbaka hela vägen och uppför alla trappor igen. Då var fröken varm en smula fuktig i pannan när vi kom upp sen, haha!
 
Idag har vi gjort dag ett på Leksands sommarland, det blir repris imorgon. Frida har sprallat runt och badat sig blåläppad på kort tid. Det senare var iinte svårt, det var ingen jättevärme idag även om solen stack fram mycket trevligt mellan några regnskurar. Men helt taskigt väder var det inte, för både mina och svägerskans kinder hettar ikväll! Frida har klämt kommentarer som att linbanan var "avkopplande" och musiken någonstans var "romantisk", haha.
 
Ikväll har vi camping-lagat eget käk, det blev bra till sist även om vi kan konstatera att det nog kan vara lika bra att undvika engångsgrillar faktiskt... Nu har alla andra nattat och jag ska följa efter - men eftersom det fortfarande trubaduras på hög volym i restaurangen på området, lär vi inte somna riktigt ännu. Fast vad gör det? Det är trivsamt på något vis ändå.
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: ingrid eriksson


Har du datorn med dig på semestern eller finns det uppkoppling på campingen?Njut av tillvaron och koppla av.Jag skall berätta för övriga att de kan läsa din blogg.
Kram Ingrid

Svar: Jag har med iPaden. :-)
Jenny

2012-07-14 @ 13:41:38

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0